Over Ons

Over Ons

Amsterdam-bronneberg-beveiliging-security4

Bronneberg Beveiliging is opgericht door de heer Bronneberg in 2008. Na jarenlang gewerkt te hebben voor toonaangevende organisaties en diverse opleidingen te hebben gevolgd, werd het tijd om een service gericht bedrijf te starten, die oog heeft voor haar klant alsook voor de clientele van de klant.

Bronneberg Beveiliging hecht veel waarde aan discretie en anonimiteit tegenover onze klanten. Beide hebben wij hoog in het vaandel staan. Zo maken en publiceren wij geen foto’s van onze klanten of werklocaties. Vandaar dat u op onze website ook niet terug kunt vinden voor wie wij werken, en wij bovendien niet op Facebook, Twitter, Instagram en andere sociale media platformen te vinden zijn. Wij streven naar een zo discreet mogelijke samenwerking waarbij de klant volledig anoniem kan blijven tegenover de buitenwereld. Zo wordt deze ook beschermd tegen ongewenst bezoek en willen wij onze gedegenheid tonen.

Bronneberg Beveiliging staat onder vergunning van het Ministerie van Justitie en Veiligheid, volgens de Wet Particuliere Beveiligingsorganisatie en Recherchebureaus (WPBR), geregistreerd onder ND 2857.

© Bronneberg Beveiliging | +31 6 13648953 | ND 2857 | K.v.K. 32134722 | BTW nr. NL001598374B98